A sminkes szakmában különösen fontos, hogy folyamatosan képezd magad,
tisztában legyél az új trendekkel, ismerkedj új technikákkal és tökéletesítsd a meglévőket.
Több, mint egy évtizedes szakmai tapasztalattal, megannyi versennyel és versenyre való
felkészítő folyamattala hátam mögött stabil és naprakész tudást adok át neked a képzéseim során.

TANÚSÍTVÁNY

A sminktanfolyam sikeres elvégzését követően Tanúsítványt állítunk ki, amely a felnőttképzési törvénynek megfelelő dokumentum.

PORTFÓLIÓ

Az oktatás alatt minden munkáról képanyag készül, amit a tanuló portfólió formájában a képzés után megkap.

ALAPANYAGOK

A tanfolyamon én biztosítok mindenféle anyagot, neked csak az ecsetkészletedet kell magaddal hoznod.

 

RÉSZLETFIZETÉS

A tanfolyamokon lehetőséged van részletfizetésre is. 

MODELL

A tanfolyamra neked kell gondoskodnod a modellről, amennyiben nem tudsz, természetesen segítek ebben is.

 

MIT KELL TUDNI A KÉPZÉSRŐL?

Fontosnak tartom kihangsúlyozni, hogy a képzéseim gyakorlatorientáltak!
Természetesen az elméleti részeket is átbeszéljük, ezért javaslom, hogy minden órára hozz magaddal egy füzetet ahová tudsz jegyzetelni.
Képzéseim során ezen vilagmárkákkal dolgozunk: Plouise; Inglot; MAC; Estee Lauder; Danessa Myricks; Charlotte Tilbury; Path Mcgrath; Kiko Milano; Babor; Missha; Shisheido; Stasy Alex; Huda ; Dior; Atelier Paris; Make up for ever; Colorpop; Klepach …stb.
A képzés során különböző technikákat tanulunk,melyeket a mindennapi sminkelések alkalmával fogsz tudni hasznosítani. Egy órán egy technikát tanulunk.
A 10 alkalmas sminkes képzésnek nincs előfeltétele, bárki számára elvégezhető. A 10 alkalmas képzés vizsgával és oklevéllel zárul. Egy alkalom kb 4-5 óra és az utolsó órán van a vizsga. Minden alkalommal lefotózzuk a munkád, kitérünk arra is hogyan kell fotózni és mire kell odafigyelned egy fotózás alkalmával. Az órákon én biztosítok minden szükséges professzionális terméket, neked csak az ecseteidet kell magaddal hozni, illetve ha szeretnéd hozhatod a saját termékeidet is, tőlem minden esetben kapsz termék ajánlást. Minden órára a tanulónak kell biztosítania a saját modelljét.
Ha már végzett sminkes vagy és csak bizonyos témakörök érdekelnek akkor lehetőséged van 1 vagy 5 napos oktatásra is jelentkezni.
ÁR:
1 napos 45.000
5 napos 200.000

AZ ÓRÁK MENETE

Bemutatom az elkészítendő sminket majd egy kisebb szünet után te is elkészíted a saját modelleden.
Fontosnak tartom, hogy modellednek teljes egészében te készítsd el a sminkjét, természetesen végig ott vagyok veled és segítek. Tehát hangsúlyozom: nem csak egy oldalt készítesz el, mint a legtöbb helyen!

 Az elvégzett képzéssel vállalkozás csak kozmetikus, vagy szépségtanácsadói végzettséggel váltható ki. Ezek hiányában, alkalmazottként dolgozhatsz. Az iskola a felnőttképzési rendszerben regisztrált iskola és B típusú tanusítványt ad.

További kérdés esetén vedd fel velem a kapcsolatot és mindent megbeszélünk!

+36 30 5000 604